Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. ápr 25th, 2020
Your ads here .. click here!

Demján temetésére ment Orbán a sajtótájékoztatója után

Március 27-én 75 éves korában hunyt el Magyarország második leggazdagabb embere, Demján Sándor. 

A Gránit Pólus Csoport alapító elnökét kedden a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában helyezték örök nyugalomra. A temetésen ott volt Orbán Viktor is, aki nem sokkal korábban adta első sajtótájékoztatóját a vasárnapi választási győzelmét követően.

Budapest, 2018. április 10.
Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó  Demján Sándor, a Gránit Pólus Csoport alapító elnöke, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ügyvezetõ elnöke, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke ravatalánál a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában 2018. április 10-én. Demján Sándor 2018. március 26-án halt meg 75 éves korában.
MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor

Csányi Sándor milliárdos vállalkozó könnyek közt mondta el gyászbeszédét. A Blikk tudósítása szerint úgy fogalmazott,

nem volt hagyományos bankár, nehezen tűrte a konvenciókat és korlátokat, ahogy az inge felső gombját se szerette begombolni. Félelmetes volt a munkatempója, talán már ekkor elkezdte fogyasztani az éveit. Sándor mindig azt mondta, hogy mindenki pótolható. Én ebben nem értek egyet vele. Biztos meghatódna, ha tudná mennyien jöttünk el elbúcsúztatni őt. De miért is ne lenne így? Egy jóbarátot az ember az utolsó útjára nem enged el egyedül.

Tarlós István ezután kibővített életrajzzal és Demján nagyobb projektjeivel ismertette meg a jelenlévőket.

Budapest, 2018. április 10.
Gyászolók Demján Sándor, a Gránit Pólus Csoport alapító elnöke, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ügyvezetõ elnöke, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke temetésén a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában 2018. április 10-én. Demján Sándor 2018. március 26-án halt meg 75 éves korában.
MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI/Illyés Tibor

Varga Mihály gazdasági miniszter búcsúztatása után Demján saját versei közül szavalt el egyet egykori osztálytársa, Bálint András.

A sírba tételt a lap szerint élőzene kísérte: az a zenekar játszott, amely 87 óta Demján minden születésnapján és vállalati eseményén.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS