Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. Júl 5th, 2020
Your ads here .. click here!

Rocky tanítványa könyveket éget, mert ezt követeli a rendszer

Az Álmok az utcán, az Ég veled, Solo! és a 99 otthon című filmeket is jegyző Ramin Bahrani írja és rendezi az HBO új saját gyártásút filmjét, amely a legendás Ray Bradbury ugyancsak legendás disztopikus sci-fi regénye, az 1953-ba megjelent Fahrenheit 451 adaptációja lesz. A Michael B. Jordan (Creed: Apollo fia, Fekete Párduc) főszereplésével készülő produkciónak kijött a hivatalos teljes előzetese.

A magyarul is többször megjelent, legutóbb az Agave által kiadott Fahrenheit 451 egy olyan jövőben játszódik, ahol a könyveket el kell pusztítani, mert ártalmas fegyverek: sosem lehet tudni, ki ellen fordul egy olvasott ember. A történet főhőse Guy Montag a tűzőrségen dolgozik, hivatása a könyvégetés, amelyet nagyon élvez, ezért már tíz éve nagy elhivatottsággal végzi munkáját. Csakhogy aztán megismerkedik egy lánnyal, aki egy olyan múltról mesél neki, amelyben az emberek még nem féltek a rendszertől és a szavak erejétől. A gondolkodóba eső Montag hamarosan elkezd megkérdőjelezni mindent és egy nap beleolvas egy pusztulásra ítélt könyvbe, melynek hatásra ráébred, mit kell tennie.

Az Oscarra is jelölt Michael Shannon, továbbá Sofia Boutella, Keir Dullea, Lilly Singh és Martin Donovan mellékszereplésével forgatott Fahrenheit 451 május 19-én fog debütálni az HBO amerikai csatornáján.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS