Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. jan 24th, 2020
Your ads here .. click here!

Milliók imádják Kína legszebb fenekű nőjét

Menő autó, tengerre néző lakás, és saját fitneszstúdió. Ezt sikerült összehoznia alig egy év alatt a 21 éves Gao Qiannak, miután tavaly nyáron megválasztották Kína legszebb fenekű hölgyének – írta a helyi sajtó.

A fitneszfanatikus fiatal ugyan csak mindössze ötezer jüanos, azaz nagyjából 200 ezer forintos pénzjutalmat zsebelhetett be a megtisztelő címmel, az igazi nyeremény az ismertség volt.

Mostanra már több mint kétmillióan követik rendszeresen a kínai közösségi oldalakon, de a róla készült fotók megtalálhatóak az Instagramon is.

Az ismertséget pedig már igazán nagy pénzzé tudta váltani. A NetEase cikke szerint már akkor vagyont gyűjtött össze jól kidolgozott testének köszönhetően, hogy meg tudta vásárolni álmai autóját, egy csodás lakást, valamint megnyithatta saját fitneszstúdióját.

Gao Qian. Fotó: NetEase

Mindezért persze meg kellett dolgoznia. Gao elmondása szerint naponta hat órát tölt el alakja formálásával a konditeremben. Természetesen leginkább olyan gyakorlatokkal, amik a feneket dolgoztatják meg.

Gao Qian Fotó:NetEase

Ez annyira sikeres lett, hogy már csak laza ruhákban megy ki az utcára, amik nem emelik ki csodaszép hátsóját. Az emberek ugyanis folyamatosan csak azt bámulták. És nem egyszer előfordult, hogy kisebb csődület alakult ki körülötte, ahogy a járókelők legalább egy pillantást akartak vetni a fenekére.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS