csü. okt 17th, 2019

Az HBO a Viacomtól csábított vezetőt

Az HBO-nál folytatja Dóczi Melinda, aki az elmúlt években tizenhárom közép-európai ország, köztük Magyarország, Csehország és Románia marketingjéért volt felelős a Viacom médiavállalatnál – tudta meg a kreativ.hu.

A portál értesülése alapján Dóczi Melinda a prémium tévécsatornákat működtető HBO tévétársaságnál marketingért felelős európai alelnök lesz, vagyis továbbra is regionális feladatai lesznek.

A szakember korábban a Viasat3 és a Viasat6 marketingigazgatójaként tevékenykedett, karrierjét pedig Londonban, a Viasat Broadcastingnál kezdte.

A Viacomhoz tartozik Magyarországon a Music Television, az RTL Spike, a Comedy Central, a Comedy Central Family, a Nick Jr, a Nickelodeon, a Paramount Channel, valamint hamarosan még egy új tévécsatornát is indítanak.

Az HBO Magyarországon az HBO, az HBO2, az HBO3 és a Cinemax csatornákat működteti, emellett internetes lekérhető tartalomszolgáltatással is jelen vannak HBO GO néven.

Mészáros Kinga, a Cental Médiacsoport, stratégiai vezérigazgató-helyettese

Új vezérigazgató a Central Médiacsoport élén

Mészáros Kinga veszi át Varga Zoltántól a Central Médiacsoport vezérigazgatói feladatait. Varga Zoltán ezután a cég tulajdonosaként és elnökeként dolgozik, és a külföldi terjeszkedést irányítja operatívan.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS