vas. Sze 29th, 2019

Cserhalmi György rendezni fog a Nemzetiben

Tizenegy bemutatót tart a jövő évadban a Nemzeti Színház, ahol Szász János, Viktor Rizsakov, Kiss Csaba, Csiszár Imre, Silviu Purcarete, David Doiasvili és Cserhalmi György rendezését is láthatja a közönség.

A következő évad bemutatói között Az ember tragédiája, a Caligula helytartója, az Álomgyár, a Rocco és fivérei, az Othello, a velencei, a Kinek se nap, se szél – Egy ember az örökkévalóságnak, a Meggyeskert, a Tartuffe, a Macskajáték, a Hé, magyar Joe! és a Sára asszony szerepel.

Vidnyánszky Attila igazgató – aki a jövő évadban négy előadást rendez – a színház szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: erős évad áll mögöttük, izgalmas bemutatókkal és MITEM-mel, az eddigi leghosszabb nemzetközi színházi találkozóval.

Mint elhangzott, csütörtökön köszöntik a százezredik nézőt. A teátrum tájékoztatása szerint az idei évadban a sajtótájékoztató időpontjáig 409 előadást tartottak a színházban, az előadásokra eddig 111 ezer jegyet váltottak.

Budapest, 2015. január 14.
Cserhalmi György színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Senki nem meri vállalni Cserhalmi Györgyöt

Egy év alatt három műtéten esett át, és hónapokat töltött kórházban.

(MTI)

Kiemelt kép: MTI Fotó/Kovács Attila

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS