csü. okt 17th, 2019

Két meccset kapott a kiállított, majd a bírót megtapsoló Lazovic

Kedden ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, ahol az alábbi döntések születtek:

  • Gorriarán Fontes Fernando (FTC)  1,  Lazovic Danko (Videoton FC), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a piros lap felmutatása után megtapsolta a játékvezetőt 2 és Baráth Botond (Honvéd), mint visszaeső, 2 soron  következő férfi felnőtt  bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
  • A FEB tárgyalás megtartása után a Honvéddal szemben  az Újpest elleni bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan kiszabott 1.200.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.
Felcsút, 2018. május 5.
A ferencvárosi Fontes Fernando Gorriaran (b) és a fehérvári Juhász Roland a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Felcsúton állóháború volt és csontzene

Szombat este újra bebizonyosodott, hogy piszkosul messze van még Európa.

Az első esetben az az érdekes, hogy a vidis Lazovic, miután megkapta második sárga lapját, előbb karon ragadta Bognár Tamás játékvezetőt, majd meg is tapsolta az ítélet miatt. Ez ahhoz képest még egy visszafogott ítélet, hogy anno Neymart még a Barca játékosaként három meccsre tiltották el ugyanezért.

Itt a Videoton-Ferencváros rangadó (0-0) összefoglalója a végén Gorriarán és Lazovic kiállításával:

A magyar bajnokságból még négy forduló van hátra, a listavezető Ferencváros és a Videoton között mindössze egy pont a különbség. Gorriaránnak a Vasas, Lazovicnak a Haladás és a Vasas elleni meccseket kell kihagynia. Baráth a Paks és a Fradi ellen nem játszik majd.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS