csü. okt 17th, 2019

Hadházy most a Kossuth Rádióban trollkodott

Az LMP-s politikus a Facebookon számolt be a ritka fellépésről. A közrádió ugyanis nem osztogatja a lehetőségeket csak úgy az ellenzéki politikusoknak, Hadházy meg is jegyezte, hogy a Kossuth Rádió 180 perc című műsorába majd’ két évvel azután juthatott be, hogy megválasztották az LMP társelnökének, és egy hónappal azután, hogy lemondott a posztról.

Persze – ahogyan egy hete az M1 reggeli műsorában – most is Saller Benedek helytelen viselkedésén akartak csámcsocsogni. Az élő adásban ehelyett elmondtam, hogy Budapesten lehet hallgatni valódi híreket adó rádiókat is, de vidéken csak a Kossuth agitációs propagandája fogható. Folyamatosan súlykolják azt a hazugságot, hogy az ellenzék csak azért beszél a kormány bűneiről, mert milliószámra akar valamiért “migráncsokat” betelepíteni.

Hadházy szerint nyilvánvalóan azzal a céllal hívták be égessék kicsit, ő viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy soha nem hívták, amikor a Tiborcz Istvánról, Farkas Flóriánról vagy az Öveges programról, vagy a 130 korrupcióinfó valamelyikéről beszélt volna.

M1 pipa, Kossuth pipa, gondolom többet tényleg nem kell jönnöm. De ha lesz itt egy tüntetés, arra nagyon szívesen eljövök.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS