Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. Júl 10th, 2020
Your ads here .. click here!

Keresnek valakit, aki fizetést kapna, hogy bejárja a világot és bulizzon

A világ jelenlegi legjobb állását kínálja a WOW izlandi légitársaság.

A feladat: utazgatás, írott és videós élménybeszámolók elkészítése. A WOW álomállására bárki jelentkezhet, aki egy maximum két perces videót elküld nekik, amelyben bemutatja saját városát.

A legrátermettebb aztán június 1-től kezdve jelölt három hónapon át utazgathat a nagyvilágban. Nem gyenge nyári program.

Egészen pontosan nyolc nemzetközi és négy izlandi utazásra fizetik be, ahová legjobb barátját is magával viheti. Valamennyi városban eltöltenek néhány napot, helyi ételeket kóstolnak, felkeresik a legnépszerűbb szórakozóhelyeket – aztán beszámolnak kalandjaikról.

A pályázónak nemcsak a kiadásait fedezik, de kap havi 4000 dollárnyi (körülbelül 1 millió forint) zsebpénzt is és a munka időtartama alatt (persze amikor épp nem külföldön tartózkodik) egy reykjavíki lakásban lakhat.

Hogy pontosan melyik városokba jut el a győztes, nem tudni, mindenesetre íme néhány desztináció, ahová a légitársaság gépeivel el lehet jutni: Párizs, Los Angeles, San Francisco, Kanári-szigetek, Tel-Aviv, Barcelona.

(via WOW Air)

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf

„Ha szőke kisgyerekkel találkozunk, azt mondja, ő is ilyen szeretne lenni”

Bea nulla forinttal indult el a Kanári-szigetekre, most hostelt irányít, itthon viszont több szóbeli támadás is érte. Interjú.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS