Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 6th, 2019

Észre sem vették a szülők, hogy 10 hónapos gyerekük kiesett az autóból és továbbhajtottak – videó

Rémisztő felvételt készített egy térfigyelő kamera a kínai Changzhou városában. Az április 20-án készült videón azt lehet látni, ahogy egy tízhónapos kisbaba kizuhan egy kisfurgon nyitott ajtóján az úttestre, majd a jármű tovább hajt.


A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a gyerek szülei nem vették észre, hogy a kanyarodás közben a kisbaba kizuhant az autóból, és ezért haladtak tovább. A kicsi szerencsére alig húsz másodpercig feküdt csak a forgalmas út közepén. Járókelők ugyani észrevették, hogy mi történt, és a kicsi segítségére siettek.

A szülőknek végül csak feltűnt, hogy gyerekük nincsen az autóban, és visszatértek a helyszínre. A kicsit kórházba vitték. A beszámolók szerint nem lett komolyabb baja.

A kisgyerek a helyi sajtóban megjelent hírek szerint azért zuhanhatott ki az úttestre, mert a járműnek elromlott az ajtaja, és menet közben magától kinyílt.

Hasonló eset történt két évvel ezelőtt, szintén Jiangsu tartományban. Akkor egy autópályára zuhant ki egy kisgyerek nagyapja furgonjából, a rosszul záródó hátsó ajtón keresztül. A jelenetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

(Kiemelt fotó:CGTN)

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS