Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 13th, 2019

Vezetőváltás az RTL Magyarország reklámcégénél

Új értékesítési igazgatót nevezett ki az R-Time, az RTL Magyarország reklámértékesítő háza.

Az R-Time szerdai közleménye alapján Jánosi Péter értékesítési igazgató új kihívásokat keresve távozik a cégtől, és az ő helyét Demeter Zsófia veszi át.

Demeter május elsejétől látja el az R-Time értékesítési tevékenységét, és a televíziós, valamint a digitális területért is ő felel majd.

Az R-Time közleménye megemlíti: a közgazdász végzettségű szakember a digitális világból érkezett a Magyar RTL Televízió Zrt.-hez 2004-ben mint brand manager. A 2005-ben indult R-Time értékesítési csoportvezetője, majd 2008 és 2010 között értékesítési igazgatóként a digitális- és kábelcsatornákért felelt. 2011-ben nevezték ki innovációs és digitális értékesítési igazgatónak. Demeter Zsófia 2017 novembere óta az R-Time innovációs és partnerkapcsolati igazgatója, e pozíciójában elsődleges feladata az AMC és Viacom csatornákkal történő stratégiai kapcsolattartás volt.

Zsófi évtizedes és megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalata illetve az ehhez társuló gyakorlatias megközelítése alkalmassá teszi, hogy a televíziós és a digitális értékesítési tevékenységünket még sikeresebben tudjuk összehangolni és így egyedülálló módon tudjunk partnereinknek prémium megoldásokat kínálni

– fogalmazott Dudás Gergely, az R-Time ügyvezető igazgatója, az RTL Magyarország kereskedelmi igazgatója.

Jánosi Péter (Pedro) 2016 őszén lett az R-Time értékesítési igazgatója. Jánosi 2013-tól a Music Televisiont (MTV) is működtető Viacom televíziós vállalatnál volt reklámértékesítési vezető, azt megelőzően az R-time mostani legnagyobb konkurensénél, az Atmediánál volt kereskedelmi igazgató, illetve még korábban a Sanoma Budapestnél (a Central Médiacsoport mai elődjénél) volt magazin-hirdetési igazgató körülbelül két éven át. Azt egyelőre nem közölték, Jánosi Péter merre folytatja karrierjét májustól.

Kiemelt kép: Demeter Zsófia, az R-Time új értékesítési igazgatója 2018 májusától. Fotó: R-Time

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS