Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
vas. jan 19th, 2020
Your ads here .. click here!

Használt óvszert talált a Tesco zacskós salátájában egy brit nő

A használt óvszer sajnos nem első nap került a felszínre. Chrissie Gilbert, az angliai Lincolnban élő anyuka először felszolgált egy-egy kiadós adag salátát 35 éves férjének, Paulnak, illetve 6 és 3 éves fiainak, Robinnak és Samnek. A gumi csak másnap akadt a nő kezébe, amikor a gyerekek tengerimalacainak is akart adni a Tesco saját márkás, zacskós, friss kelkáposztájából.

Csak álltam ott, bámultam, és azon töprengtem, mi lehet az. Aztán amikor végre rájöttem, eldobtam, majd egy konyhai törlővel vettem fel újra. Rögtön lehetett látni rajta, hogy használták, mert foltos volt.

Chrissie Gilbert rosszul lett. Attól rettegve, hogy elkaphattak valamilyen szexuális úton terjedő betegséget, orvoshoz vitte a családját. A kórházban megnyugtatták, hogy erre nagyon pici az esély. A nő ezután panasszal fordult az áruházlánchoz – írja a The Sun.

Az eset március elején történt. A Tesco beszállítója, az Emmett UK nevű cég folytatott le hathetes vizsgálatot az ügyben, aminek a végén arra jutottak, hogy nagyon valószínűtlen, hogy az óvszer a saláta betakarítása, és feldolgozása során egyben maradt volna, ezért úgy vélik, a vásárlás után kerülhetett a zacskóba. Hozzátették, a gumin két sötét szőrszálat találtak.

Fotó: Twitter

A család felháborodott. Chrissie Gilbert szerint, akármennyire valószínűtlennek tartja a cég, az óvszer már a salátában volt, mielőtt ő kinyitotta a zacskót.

„Minden nap 40 ezer csomag kelkáposztát takarítunk be, és darabolunk fel, egy négypengés aprítóval. Aztán nagyon alaposan átmossuk, és szárítjuk a zöldséget, mielőtt egy gép adagolná, és becsomagolná. A folyamat során több ponton is optikai szenzorok vizsgálják a folyamatot, hogy ne kerülhessen idegen anyag a levelek közzé. Nagyon komolyan veszünk minden fogyasztói visszajelzést, így ebben az ügyben is mindenre kiterjedő vizsgálatot folytattunk le. Arra jutottunk, hogy a tárgy semmiképpen sem mehetett volna át sértetlenül, és észrevétlenül a rendszeren” – írja közleményében a cég.

A Tesco és az Emmett UK is sajnálatát fejezte ki, amiért a fogyasztójuk elégedetlen a vizsgálat eredményével, de részükről lezártnak tekintik az ügyet.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS