Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
pén. dec 6th, 2019

Könnygázpuska sült el egy elsős kezében Győrben, négy gyereket vittek kórházba

Az egyik győri iskola elsősei pályaorientációs napon vettek részt szombaton a Készenléti Rendőrség helyi központjában. A Kisalföld információi szerint egy elöl hagyott könnygázkilövő és könnygázpatron két kisgyerek kezébe került, az egyik betöltötte és elsütötte, négy gyermeket szállítottak kórházba.

A gyerekeket még aznap hazaengedték a Petz Aladár Kórház sürgősségi osztályáról. Hármuknak a könnygáz okozott kisebb rosszullétet, a negyedik gyerek karján lévő sebet — amit a könnygázpatron okozott — azonban össze kellett varrni.

Dr. Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség katonai ügyésze, helyettes szóvivője a Kisalföld megkeresésére azt közölte, hogy

2018. április 21-én a Készenléti Rendőrség győri épületében tartott rendőrségi bemutatón történt baleset miatt – amelyben a rendelkezésre álló adatok szerint egy gyermek könnyebb sérülést szenvedett – a Központi Nyomozó Főügyészség Győri Regionális Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el hétfőn. (…) A nyomozás határideje 2018. június 21. Egyéb adatot a nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg nem kívánunk közölni.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltükMÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS