Internet böngészője nem ajánlott környezet, kérjük, telepítse a Google Chrome webböngészőt! .. Letöltés Most!
szo. máj 30th, 2020
Your ads here .. click here!

Megszülte a Soros-zsoldosok új listáját a Figyelő

Schmidt Mária újságja most már egyre valószínűtlenebb, hogy nem Hírcsárdaként, vicclapként működik. Azok után, hogy egy cikkszerű írásban listát közöltek a „Soros-zsoldosokról”, hatalmas tiltakozáshullám indult be. Sokan kitalálták, hogy ha már nem kerültek fel a civil szervezetek tagjaiból és közéleti szereplőkből összeállított listára, akkor jelentkeznek rá.


Schmidt Máriáék megszülték a Soros-zsoldos listát: halottak is vannak rajta

A Figyelő nem tökölt sokat: közölték lényegében válogatás nélkül egy csomó ember nevét.

A Figyelőnél pedig vették a lapot, és kicsapták a honlapjukra az új listát. Mintha fellapozták volna a telefonkönyvet, kitettek ab-sorrendben egy csomó nevet (bár az ékezetes betűk közötti sorrend még nem megy a Figyelőnél). Ennyivel indokolta tettét az egykor színvonalas hetilap:

Az elmúlt napokban e-mailben vártuk a Soros-listára jelentkezők üzeneteit. A jelentkezést ezennel lezárjuk, az alábbiakban pedig ígéretünknek megfelelően közzé tesszük azoknak a neveit, akik kérték felvételüket névsorba. Aki meggondolta magát és mégsem szeretne szerepelni a listán, annak továbbra is várjuk üzenetét az online@figyelo.hu email címen.

A sors furcsa fintora egyébként, hogy a Soros-zsoldosok listáján az utolsó helyen Zsoldos Z. Julianna, aki mellesleg Dörmögő Dömötör szerkesztője volt.

(Kiemelt kép: 24.hu)

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Your ads here .. click here!

MÉDIAAJÁNLAT - BANNERHIRDETÉS